Maxim Gullit

Maxim gullit
Maxim en Ruud Gullit

Al wereldbekend dankzij de voetbalcarrières van zijn familie toen hij nog in de wieg lag. Maar Maxim Gullit doet het echt wel op zijn eigen manier. Hard werken en ook genieten van elke dag. Dat is het motto van deze ambitieuze jonge profvoetballer.

Maxim Gullit, geboren op 20 mei 2001, begon zijn carrière in 2019 bij Jong AZ en maakte vervolgens in augustus 2021 de doorgroei naar het eerste elftal van Cambuur. Een sportman in hart en nieren kun je hem zeker noemen. Gezond leven en veel trainen is vanzelfsprekend. Niet alleen voetbal op het veld is zijn favoriete spelletje. Spelletjes spelen is zijn ding. Zet hem op een trampoline en het kind in Maxim komt weer tevoorschijn. Een pretpark? Maxim is erbij. Het liefst in de achtbaan.

Een goede kijk op kleding, schoenen en accessoires is hem met de paplepel ingegoten. Stijlvol, daar houdt hij van. En een goed stel sneakers uiteraard, liefst een beetje uniek. Maxim heeft de likability die weinig anderen hebben, en dat zal hem nog ver brengen!

Cases met Maxim

Maxim Gullit Maxim x Girav

Ter ere van het 10 jarig bestaan van Girav stonden Ruud & Maxim Gullit samen voor de camera en hadden een leuk interview met sportjournaliste Diana Kuip. Lees meer

Maxim Gullit als ambassadeur
van jouw merk?

Neem contact met ons op