Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer

Creativiteit toegankelijk maken voor iedereen. Dat is Jill haar missie. Het Multitalent Jill Schirnhofer, beter bekend als Jill of Jill Rocket, is hier al van jongs af aan mee bezig. Op haar 15e werd ze, vanwege haar agenda die ze geïllustreerd en geschreven had, ontdekt door een Nederlandse uitgeverij. Vanaf dat moment schoot haar bekendheid met grote snelheid omhoog.

Inmiddels heeft ze al 8 jaar haar eigen TV programma ‘Jill’ bij Avro Tros NPO3’ en presenteert ze het succesvolle ’Super surprise’. De programma’s zijn razend populair bij jonge meiden. Generatie Z die al wat ouder is, volgt haar nog steeds graag en groeit met haar mee. Haar creativiteit en interesses blijven een inspiratiebron voor hen.

Bakken en recepten maken, boeken schrijven, acteren in een film, knutselen, Jill doet het allemaal! Maar als ze dan even een moment voor zichzelf heeft stort ze zich graag op het design van haar nieuwe huis. Ook daar is haar creativiteit absoluut zichtbaar. Aan het einde van de dag komt Jill tot rust met mediatie, yoga of tekenen in haar scrapbook.

Cases met Jill

Jill Schirnhofer Jill x Waterdrop

Kinderen en jongeren volgen Jill maar al te graag op Instagram en Tiktok. Herkenning en inspiratie is zij voor hen. Waterdrop® bereikt deze doelgroep graag met hun mooie methode om makkelijk en leuk meer water te drinken. En als het dan ook nog zo duurzaam is, lekker smaakt en er heel fashionable uitziet. Jill is aan! En haar fans dus ook:-) Lees meer

Jill Schirnhofer als ambassadeur
van jouw merk?

Neem contact met ons op