Dafne Schippers

Dafne Schippers

Met ruim 17 medailles, op zowel wereld- als Europees niveau en tweemaal de titel van Europees en Nederlands atlete van het jaar overtreft Dafne iedere keer weer alle verwachtingen. Alleen keihard werken brengt je naar de top is haar overtuiging. Dafne staat voor toewijding en focus in alles wat ze doet.

Ondanks dat ze regelmatig de hele wereld rond reist, blijft Dafne trouw aan haar Nederlandse roots. Ze staat wereldwijd dan ook bekend als the Flying Dutchwoman.

Wat zo leuk is aan Dafne? Ondanks wereldberoemd te zijn wordt ze nog altijd gezien als ‘the girl next door’. Een spontane en mooie jonge vrouw met een Nederlandse down to earth mentaliteit die velen aanspreekt. Dit zien we terug op haar Instagram waar Dafne haar trainingen en wedstrijden deelt maar ook haar volgers meeneemt in het dagelijkse leven waar familie, lekker eten en drinken en haar hond Mexx een belangrijke rol spelen.

www.dafneschippers.com

Cases met Dafne

Dafne Schippers Dafne x Waterdrop

De samenwerking tussen Waterdrop® en Dafne Schippers is een echte match. Lees meer

Dafne Schippers Dafne x Dyson

Dyson richt zich op een gezonde leefomgeving en dat bracht een prachtige connectie tot stand tussen Dafne en Dyson. Lees meer

Dafne Schippers als ambassadeur
van jouw merk?

Neem contact met ons op