Onze methode

The Connecting Method

Stap 1: Verbinding

In een persoonlijk proces coachen we onze personality in de persoonlijke merkvoorkeuren en hoe zijn doelgroep hem of haar ziet.

Stap 2: Balans & Impact

Naar aanleiding van de connecties die personality en Brands Connected zien en voelen met het merk gaan we op zoek naar de juiste balans om het merkverhaal met persoonlijke impact te kunnen vertellen.

Stap 1: Verbinding

In een persoonlijk proces onderzoeken we de unieke kwaliteiten van het merk en/of de campagne en staan we stil bij de partnership doelen waar de verbinding met onze Brands Connected personality toe moet leiden.

Stap 2: Balans & Impact

Naar aanleiding van de juiste verbinding creëren we de connectie tussen het merk en de personality die het juiste merkverhaal op een authentieke manier zal delen. Balans om het verhaal op een organische persoonlijke manier met de juiste impact te vertellen staat voorop.

Stap 3: Kwaliteit

Op basis van de geloofwaardige verbinding tussen merk en personality maken we gezamenlijk een concept en plan voor hoogwaardige branded content.

Stap 4: Kick

Door extra in te zetten op creativiteit en de kwaliteit continu te blijven monitoren, ontstaat impact met een creatieve twist die alle betrokken partijen de bedoelde kick zal geven.

Over Ella

Ella is de verbindende kracht achter Brands Connected. Met ruim 10 jaar ervaring kent Ella de PR- en communicatiewereld van binnen en buiten, maar té vaak miste ze iets. Verbinding en persoonlijkheid, in de samenwerking tussen commerciële merken en persoonlijke merken. Sinds de komst van social media zijn we immers allemaal ons eigen merk geworden.

“Verbinden geeft kracht en krachten kunnen verbinden.” Met dit in gedachte startte Ella in 2020 haar eigen agency: Brands Connected.

Zij vond echte connectie, persoonlijkheid, impact en verbinding bij fantastische personalities met een verhaal in de sport en gezondheid. En als snel werden de eerste matches gemaakt. De bal ging rollen en is niet meer gestopt. Met haar persoonlijke, creatieve en doortastende stijl weet Ella als geen ander hoe je merken, personalities en doelgroepen samenbrengt.

Brands Connected werkt inmiddels samen met een groot en divers team aan experts met ieder hun eigen kracht. Wij weten precies wanneer wij die op het juiste moment inzetten en verbinden, op de plek waar dat past. Verbinding, alweer. 😉

Bekijk LinkedIn profiel

Wil jij meer impact maken
met jouw merk?

Neem contact met ons op