Onze methode

The Connecting Method

Stap 1: Verbinding

In een persoonlijk proces coachen we onze personality in de persoonlijke merkvoorkeuren en hoe zijn doelgroep hem of haar ziet.

Stap 2: Balans & Impact

Naar aanleiding van de connecties die personality en Brands Connected zien en voelen met het merk gaan we op zoek naar de juiste balans om het merkverhaal met persoonlijke impact te kunnen vertellen.

Stap 1: Verbinding

In een persoonlijk proces onderzoeken we de unieke kwaliteiten van het merk en/of de campagne en staan we stil bij de partnership doelen waar de verbinding met onze Brands Connected personality toe moet leiden.

Stap 2: Balans & Impact

Naar aanleiding van de juiste verbinding creëren we de connectie tussen het merk en de personality die het juiste merkverhaal op een authentieke manier zal delen. Balans om het verhaal op een organische persoonlijke manier met de juiste impact te vertellen staat voorop.

Stap 3: Kwaliteit

Op basis van de geloofwaardige verbinding tussen merk en personality maken we gezamenlijk een concept en plan voor hoogwaardige branded content.

Stap 4: Kick

Door extra in te zetten op creativiteit en de kwaliteit continu te blijven monitoren, ontstaat impact met een creatieve twist die alle betrokken partijen de bedoelde kick zal geven.

Over Ella

Ella is de verbindende kracht achter Brands Connected. Met meer dan 10 jaar ervaring kent ze de PR- en communicatiewereld van binnen en buiten. Ze was als lifestyle PR specialist betrokken bij vele campagnes van onder anderen Nespresso, Quorn, Eye Wish, Balmain Paris en the Estée Lauder companies.

Met haar persoonlijke, creatieve en doortastende stijl weet ze als geen ander hoe je merken, personalities en doelgroepen samenbrengt.

Bekijk LinkedIn profiel

Ella heeft gewerkt met

Wil jij meer impact maken met
jouw merk?

Neem contact met ons op